NİĞDE / MERKEZ - Elmalı-Çayırlı 80.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuz öğrencileri Abdullah Timuçin ARSLAN 65 kg Genç Erkek A kategorisinde 1. olarak tamamlarken, İsmail Kartal 56 kg Genç Erkek A kategorisinde 2. olmuştur.  Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor ve gurur duyuyoruz.

Ara

İlimizde 4-8 Aralık tarihleri arasında yapılan bilek güreşi il müsabakalarında okulumuzu temsilen  15 sporcu ile katılım sağladık.

Öğrencilerimizden gençler B kategorisinde Ahmet Yasir KARABACAK 70 kg genç b sağ ve sol kol il secmesinde namağlup 1. Olmuştur. Yine genç B 65 kg Yunus Emre CAN  sağ kol 1. Olmuştur. Genç bayan B 70 kg Yağmur GENÇ 2. Olmuştur. İnayet Büşra POLAT 3.olmuştur.

Abdullah Timuçin ARSLAN GENÇ A 3. Olmuştur

Ara

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında Gazze 'ye  yardım kermesi düzenlendi.

Ara

'' MİNİK ELLER ÜŞÜMESİN '' Projesi kapsamında okulumuz coğrafya öğretmeni Esma PEKDEMİR öncülüğünde öğrencilerimiz ördükleri atkı ve bereleri köyümüzde bulunan ilkokul ve anaokulu öğrencilerine hediye ettiler.

Ara

29 Ekim 2023 tarihinde 100. yıl kutlaması coşkulu şekilde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşma okulumuz edebiyat öğretmeni Gökhan GÖK tarafından yapıldı. Akabinde okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinlikler gerçekleşti. Günün anlamına uygun şiirlerin okunması ve orotoryo sergilenmesinin ardından okulumuz müzik öğretmeni Emin Savaş ERÖZ etkileyici bir Cumhuriyet Bayramı konseri verdi.

Ekm

Âlemlere Rahmet Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) 'in dünyaya teşrifi dolayısıyla Rebiülevvel ayının 12. günü idrak edilen Mevlid Kandili okulumuzda kutlandı.

Okulumuz bahçesinde gerçekleşen Mevlid Kandili saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Köy imamlarımızdan Ömer TEKER in Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma, salavat-ı şerife dinletisi ve şiirlerle devam etti. Ayrıca misafirlerimize lokum ikramında bulunuldu.

Mevlid Kandilimizi kutlar; Mevlid Kandilini birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmemize vesile kılmasını Yüce Rabbimizden isteriz.

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Programı

Kas

29 Ekim 2022 tarihinde Çayırlı Şehit Ayhan KARAGÖZ İmam Hatip Ortaokulu - İlkokulu ile ortaklaşa yaptığımız kutlama etkinliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladık. Bando takımı ile birlikte  Çayırlı Şehit Ayhan KARAGÖZ İmam Hatip Ortaokulu - İlkokulundan okulumuza doğru yapılan yürüyüşün ardından kutlamaya  devam ettik. Saygı duruşu ve Okulumuz Müzik öğretmeni Emin Savaş ERÖZ ün yönetiminde okunan İstiklal Marşı ile başlayan kutlama etkinliği, günü anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından  okunan şiirler ile devam etti. Heyecan verici bir oratoryo ile soluksuz devam eden etkinlik, okulumuz müzk öğretmeni Emin Savaş ERÖZ'ün bayram konseri ile noktalandı...

Mrt

Okulumuzda 1 Mart tarihinde velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin desteğiyle Kan Bağışı Kampanyası gerçekleştirdik.

Şbt

Ara

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okul kız Badminton takımımız ilk defa müsabakalara katılmasına rağmen final oynayarak büyük başarı sağlamıştır.

Kas