Elmalı-Çayırlı 80.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 388 247 02 95
Belgegeçer : 388 247 02 95
WEB https://elmalicayirlicpl.meb.k12.tr
Adres : ÇAYIRLI KÖYÜ KAYALIPINAR MEVKİİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SK. NO 2/1 MERKEZ / NİĞDE
VİZYON : Okulumuzu, Milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni olan, çağın gereklerine ayak uydurabilen, bilgiyi aktaran değil; bilgiye ulaşmanın yollarını gösteren, *Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde adından söz ettiren, *Üniversiteye her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren eğitim-öğretim kuruluşu haline getirmek.
MİSYON : Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği ve demokrasi bayrağını geleceğe taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2010-2011 öğretim yılı ÖSYS puan türlerine göre Türkiye geneli Çok Programlı Liseler içerisinde 2. olmuştur.

Saatler : 08:30 - 15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Isınma : Kalorifer
Servis : Öğretmen servisi yoktur. Taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerimiz servislerle taşınmaktadır.
Ulaşım : Köy ve Kasaba otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çayırlı Kasabası sınırları içerisinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 30 km
Kontenjan Bilgileri : 9. Sınıf Kontenjan: 35 10. Sınıf Kontenjan: 14 11. Sınıf Kontenjan: 11 12. Sınıf Kontenjan: 8
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 9.sınıf sınavsız öğrenci almaktadır. 10.sınıf sınavsız öğrenci almaktadır. 11.sınıf sınavsız öğrenci almaktadır. Okul yukarıdaki (*)sınıflarına sınavsız öğrenci aldığı için bu sınıflarda taban puan bulunmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Ösym sınavına giren 14 öğrencimizden 7 si 4 yıllık fakültelere yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler : 2021-2022 Eğitim öğretim yılı Kros yarışmasında hem erkekler hem de kızlar kategorisinde il ikincisi olduk. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Bilek Güreşi yarışmasında il birincimiz ile aynı yıl düzenlenen okullar arası boks turnuvasında Erkekler ve kızlar kategorilerinde il birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğümüz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :