NİĞDE / MERKEZ - Elmalı-Çayırlı 80.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi

Elmalı-Çayırlı 80.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi

ÇAYIRLI KÖYÜ KAYALIPINAR MEVKİİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SK. NO 2/1 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
Okulumuzu, Milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni olan, çağın gereklerine ayak uydurabilen, bilgiyi aktaran değil; bilgiye ulaşmanın yollarını gösteren, *Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde adından söz ettiren, *Üniversiteye her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren eğitim-öğretim kuruluşu haline getirmek.
Misyon
Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği ve demokrasi bayrağını geleceğe taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek.
Başarılar
2010-2011 öğretim yılı ÖSYS puan türlerine göre Türkiye geneli Çok Programlı Liseler içerisinde 2. olmuştur.
İngilizce-Almanca
Köy ve Kasaba otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi yoktur. Taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerimiz servislerle taşınmaktadır.
Çayırlı Kasabası sınırları içerisinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
9. Sınıf Kontenjan: 31 10. Sınıf Kontenjan: 15 11. Sınıf Kontenjan: 9 12. Sınıf Kontenjan: 34
Taban-Tavan Puan Bilgileri
9.sınıf sınavsız öğrenci almaktadır. 10.sınıf sınavsız öğrenci almaktadır. 11.sınıf sınavsız öğrenci almaktadır. Okul yukarıdaki (*)sınıflarına sınavsız öğrenci aldığı için bu sınıflarda taban puan bulunmamaktadır. 12. Sınıf taban puan 211,55
Ösym sınavına giren 14 öğrencimizden 7 si 4 yıllık fakültelere yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler
2021-2022 Eğitim öğretim yılı Kros yarışmasında hem erkekler hem de kızlar kategorisinde il ikincisi olduk.